Hart verwarmende open dagen

Het afgelopen weekend waren de open dagen in mijn praktijk. Het was een heel fijne ontmoeting met nieuwe mensen en reünie met al bekenden. Het was een  feest. Wat mij zo raakte waren de open, warme harten die elkaar ontmoeten dit weekend. Warmte, liefde, humor en ondertussen dansen, bewegen, mediteren of in Aerial yoga doeken hangen. En daarbij onderdompelen in de klankkleuren van Marjet met de nieuwe maan als achtergrond. Magic.

We hebben voor War Child geld opgehaald en ik dank ieder voor haar bijdrage. Hiermee kan War Child goed werk doen en helpen we kinderen in oorlogsgebieden. DANK!

Ook de komende weken is er veel te beleven in de praktijk. Er is nog plaats bij de cursussen, de Vrouwen specials zijn bijna helemaal vol geboekt. De chi gong tijden en data zijn bekend! Reserveer je plekje en weet dat je van harte welkom bent!