Kuan Yin & Dewi & Chi Gong

Al vele jaren stuur ik een schietgebedje naar Kuan Yin. “Nah mo Ta peh Kuan Shi Yin pu sa”, zeg ik dan met een hand op mijn hart. Dit doe ik als ik verdrietig ben, het echt niet meer weet of als ik me in mijn hart even wil verbinden met een Oermoeder.

Dewi De Waele is een Tao docente die ik afgelopen voorjaar heb ontmoet en waarbij ik in haar een liefdevolle, inspirerende kracht zag. Ik benoemde Kuan Yin en beide schoten wij vol. Wat een ontmoeting van 2 harten.

Chi gong is een terugkerende liefde van mij. Steeds opnieuw mag ik nieuwe onderdelen leren en ervaren. Toen vertelde Dewi dat zij een Kuan Yin chi gong vorm doceert en ik voelde me meteen blij. Ja, dat wil ik heel graag van jou leren.

Dit najaar is het zover! In Breda is zij mijn gast om met jou en mij samen deze vorm te ontdekken en ons eigen te maken!

Nah mo Ta peh Kuan Shi Yin pu sa”. Dank je!!