Kuan Yin was here

Kuan Yin Chi Gong meets New Moon meditation, vanavond 19.45 uur. Onze harten gevuld, lichaam vol nieuwe energie en innerlijke wijsheid. Dewi is terug naar Hamburg. We vliegen met haar mee tijdens onze meditatie of beoefenen van de prachtige Kuan Yin vorm. Dewi heeft ons de grondbeginselen van Chi Gong aangeleerd en laten ervaren. Vanuit stilte meditatie en ontspanning, konden we vanuit een natuurlijke flow de bewegingen ervaren en leren. Ik was diep geraakt toen we gistermiddag rond 16.30 uur de hele vorm “dansten”. Kuan Yin was bij ons.Vanavond geef ik een dansmeditatie in mijn studio, om de nieuwe maan te vieren en het oude los te laten. Maar vooral de stilte, het maximale YIN in ons toe te laten. Om daar vanuit verder te openen, onze harten te volgen en de liefde te laten stromen., onder begeleiding van de klanken van Marjet. Er zijn nog enkele plaatsjes. Foto toont Suan.