Blije bekkenbodem cursus

Bekkenbodem training voor mannen individueel

Regelmatig krijg ik de vraag of er ook een bekkentraining is voor mannen? En ja die is er. Echter (nog) niet in groepsverband.

Ook het mannenlichaam kan in het bekkengebied klachten ontwikkelen, te veel of te weinig spanning, problemen met de prostaat en of met seksualiteit. Dit kan op verschillende manieren de levenskwaliteit negatief beïnvloeden. Met aandacht voor de spanning en de vitaliteit van het bekken en met praktische oefeningen kan hierin verandering komen.

Kosten individueel traject: losse sessie € 85,-  Serie van 5 sessies inclusief contact via e mail €400,-

Cursus Blije Bekkenbodem voor vrouwen, nieuwe serie maart 2020

Je bekkenbodem draagt je buikorganen, geeft emotionele bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf en speelt een belangrijke rol in je vitaliteit en seksualiteit. Dat klinkt veelbelovend, maar  is niet voor iedere vrouw vanzelfsprekend. Verschillende problemen, bijvoorbeeld een te hoge of te lage spanning, pijn of urineverlies, kosten energie en kunnen je hinderen.

In deze lessen, in kleine groep, gaan we onze vitaliteit uitnodigen. Met oefeningen , bewust bewegen en ademhalen en met visualisaties zorgen we ervoor dat je bekkenbodem een basis wordt, waar jij en je organen op kunnen steunen. Door dit nieuwe bewustzijn kan je bekkenbodem weer een bron van innerlijke verbinding en vreugde worden.

Deze serie wordt op maat gegeven. Je kunt vanuit jouw lichaam een passend advies vragen en met de oefeningen zelf thuis verder trainen. De oefeningen krijg je per e- mail na afloop van elke les.

Donderdag 26 maart, 9 & 30 april, 14 & 28 mei, 11 & 25 juni

Tijd: 9.30 tot 11.00 uur

Kosten: losse les € 26,- serie van 7 lessen € 168,-