Specials voor vrouwen

Blije Bekkenbodem

 

Nieuwe Specials  voor vrouwen  2020

De Specials zijn een kans om aandacht te schenken aan de vrouwelijke, emotionele en fysieke gezondheid. De intieme organen, de bekkenbodem, borsten en buik, sensualiteit en seksualiteit houden ons vaak bezig, soms  positief maar ook vaak op negatief. Je wordt er niet altijd blij van.

Heb jij wensen in je hart, in je buik of in je hoofd? Hoe beleef jij je lichaam, je vrouwelijkheid? Wat kun je zelf doen? Hoe kun je nog beter bij je eigen lijf en eigen wijsheid aansluiten?

Ontdek hoe je liefdevol je autonomie terug kunt nemen! Geef jezelf de kans op diepe wijze met het zelf-helende vermogen van je vrouwelijkheid in contact te komen. Zelf vorm en expressie aan jouw wensen te geven.

We bewegen, dansen en visualiseren. We maken gebruik van anatomie, zintuigen, bekkenbodem power en zachte kracht. We zoeken het Yin in ons lijf, maar schuwen het Yang niet. We zoeken de sensuele dans van vitaliteit, balans en huppelen buiten de gebaande paden.

De Specials zijn in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen. De sfeer is ongedwongen, veilig en vol humor. Er is veel individuele aandacht voor jouw lijf, voor jouw vragen.

Zaterdag Tijd: 10.00 -12.30 uur Kosten €55,- Bij inschrijving  2 Specials €105,-

Weekend Magische Driehoek 10.00 -17.30 uur. Kosten €245,-

Magische Driehoek vrouwen weekend 6 & 7 juni 2020

Een lang gekoesterde wens komt uit. Twee dagen met ons dragende midden samen komen. Dansen, mediteren, de poort naar je innerlijke kracht openen. De magische driehoek van de baarmoeder en eierstokken omringd de intieme bron van onze creatieve, seksuele en spirituele potentie. Je baarmoeder vertelt jouw levensverhaal, je eierstokken dragen jouw potentieel en vruchtbaarheid. De vrouwenlijn wordt vertegenwoordigd in deze organen; jouw eitje was al in aanleg toen jouw oma in verwachting was van je moeder. Miracles do happen. Je dragende midden, je bekkenbodem beschermt, steunt en opent de poort naar de Magische driehoek.

Hoe is de emotionele en fysieke gesteldheid van jouw magisch driehoek?

Ilio psoas: De spiegel van de ziel 8 februari 2020

De ilio psoas verbindt je benen met je bekken en rug. De spier wordt “Spiegel van de Ziel” genoemd en hangt samen met vlucht-, vecht- of bevriesstaten van bewustzijn in je lichaam. Door de ilio psoas anatomisch te volgen en in je eigen lichaam te ervaren, geeft dit je gevoel van veiligheid, of een indicatie van onveiligheid. De conditie van de spier werkt diep in op je hele gestel: je rug , je buik en je bekkenbodem. Maar ook op je emotionele welbevinden. Deze Special is een rijke ingang naar je ziel.

Hoe ervaar je je lichaam? Hoe veilig voel jij je? Biedt je lichaam je bescherming?

Sensualiteit, seksualiteit en spiritualiteit 7 maart 2020

In deze Special erkennen we de sssssss in ons lichaam. De slang energie, de poort naar je eigen vitale stroom van energie in je lichaam. Veel vrouwen zijn met energiewerk bezig. In deze Special geven we aandacht aan de verankering van energiestromen in het lichaam en daarmee aan de aarde. Wil je met de sssss aan de gang, dan is incarnatie…..vleeswording…..,bewust fysiek aanwezig zijn, to be embodied…..een must. Is de aarding optimaal, dan tilt de Aardekracht ons op naar de Hemel.

Wat is sensualiteit in jouw lichaam, wanneer en hoe ervaar jij de overgang naar seksualiteit en heeft dit een sacraal aspect?