Specials voor vrouwen

Magische Driehoek

 

Reis naar je dragende midden

Weekend 6 & 7 juni 2020

 

Zacht en liefdevol nemen we je mee op een innerlijke reis. Een reis dieper in je lichaam, in je botten, cellen en organen. Naar nieuwe gebieden, om de schatten van jouw vrouwelijkheid te herontdekken. Je te herinneren….

Magische driehoek

De driehoek van de baarmoeder en eierstokken omringd de intieme bron van onze creatieve, seksuele en spirituele potentie. Je baarmoeder vertelt jouw levensverhaal. Je eierstokken dragen jouw potentieel en vruchtbaarheid. Samen vormen ze een Magische driehoek waarin de vrouwenlijn wordt vertegenwoordigd.

Lieve vrouw, het is tijd om te voelen, thuis te komen in jezelf en in je lichaam

Hoe beleef jij je lichaam? Hoe beleef jij je vrouwelijkheid? Ervaar je vrijheid, schroom, verstilling of beweging? We nodigen je uit om te voelen. Om vanuit je eigen wensen op je innerlijke wijsheid en intuïtieve lichamelijkheid aan te sluiten en je helende vermogen te versterken.

We nemen tijd om te ontspannen, plezier te maken, diep te voelen, te dansen en te bewegen. We maken gebruik van anatomie, oefeningen en visualisatie om de verschillende elementen van ons bekken en buik te ervaren.

Je reisbegeleiders Monica Ouwens, Marieke Wielinga & Marjet de Pauw

Monica Ouwens: “Meer dan 35 jaar begeleid ik vrouwen, deel ik mijn kennis over het lichaam en vrouwelijkheid in dans, meditatie en Tao. Voor deze reis heb ik mijn 2 vriendinnen gevraagd om mij te ondersteunen. Marieke met haar humor, diepte en fijngevoeligheid en Marjet met haar zachtheid, warmte en voeding in klank en kleur. De sfeer is ongedwongen, veilig en vol humor.

Locatie

We zijn te gast in spiritueel Centrum Nautilus. Deze krachtplaats, vorm gegeven door Cocky van Dam, brengt je in een tijdloze atmosfeer. De ruimte voelt geaard en tegelijkertijd tilt het je als een heilige plaats op. Naast het programma is er alle ruimte om te chillen in de prachtige tuin of je te laten inspireren door de kracht van de Kristalkamer.

Praktische informatie

Data: Zaterdag 6 juni 9.30 tot 22.00. Zondag 10.00 tot 17.00 uur

Informeer naar de mogelijkheden voor overnachting.

Bijdrage: 235 euro inclusief thee, koffie & lekkers.

Spiritueel Centrum Nautilus: Ligt 12 kilometer van Breda, in Hoeven. Er is een goede busverbinding vanuit Breda of Etten Leur, en voldoende parkeerplaats in het dorp. www.centrum-nautilus.nl

Inschrijving: Je schrijft je in via e mail. Je plaats is gereserveerd als je 40 euro overmaakt op rekening nummer NL87 INGB 0795 5429 84 tnv M. Ouwens Breda. Je kunt in verband met de corona situatie tot 2 dagen van tevoren kosteloos annuleren, daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Nieuwe Specials  voor vrouwen  vervolg najaar 2020

De Specials zijn een kans om aandacht te schenken aan de vrouwelijke, emotionele en fysieke gezondheid. De intieme organen, de bekkenbodem, borsten en buik, sensualiteit en seksualiteit houden ons vaak bezig, soms  positief maar ook vaak op negatief. Je wordt er niet altijd blij van.

Heb jij wensen in je hart, in je buik of in je hoofd? Hoe beleef jij je lichaam, je vrouwelijkheid? Wat kun je zelf doen? Hoe kun je nog beter bij je eigen lijf en eigen wijsheid aansluiten?

Ontdek hoe je liefdevol je autonomie terug kunt nemen! Geef jezelf de kans op diepe wijze met het zelf-helende vermogen van je vrouwelijkheid in contact te komen. Zelf vorm en expressie aan jouw wensen te geven.

We bewegen, dansen en visualiseren. We maken gebruik van anatomie, zintuigen, bekkenbodem power en zachte kracht. We zoeken het Yin in ons lijf, maar schuwen het Yang niet. We zoeken de sensuele dans van vitaliteit, balans en huppelen buiten de gebaande paden.

De Specials zijn in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen. De sfeer is ongedwongen, veilig en vol humor. Er is veel individuele aandacht voor jouw lijf, voor jouw vragen.

Ilio psoas: De spiegel van de ziel najaar 2020

De ilio psoas verbindt je benen met je bekken en rug. De spier wordt “Spiegel van de Ziel” genoemd en hangt samen met vlucht-, vecht- of bevriesstaten van bewustzijn in je lichaam. Door de ilio psoas anatomisch te volgen en in je eigen lichaam te ervaren, geeft dit je gevoel van veiligheid, of een indicatie van onveiligheid. De conditie van de spier werkt diep in op je hele gestel: je rug , je buik en je bekkenbodem. Maar ook op je emotionele welbevinden. Deze Special is een rijke ingang naar je ziel.

Hoe ervaar je je lichaam? Hoe veilig voel jij je? Biedt je lichaam je bescherming?

Sensualiteit, seksualiteit en spiritualiteit najaar 2020

In deze Special erkennen we de sssssss in ons lichaam. De slang energie, de poort naar je eigen vitale stroom van energie in je lichaam. Veel vrouwen zijn met energiewerk bezig. In deze Special geven we aandacht aan de verankering van energiestromen in het lichaam en daarmee aan de aarde. Wil je met de sssss aan de gang, dan is incarnatie…..vleeswording…..,bewust fysiek aanwezig zijn, to be embodied…..een must. Is de aarding optimaal, dan tilt de Aardekracht ons op naar de Hemel.

Wat is sensualiteit in jouw lichaam, wanneer en hoe ervaar jij de overgang naar seksualiteit en heeft dit een sacraal aspect?